30 Juli

Det var tänkt att jag och min vän skulle åkt en sväng till Kalmar idag men så blev det inte. Så undra vad dagen har att erbjuda!
Ligger och myser med hunden i sängen nu, hon ska åka iväg 1 vecka så jag kommer bli helt ensam. Kan inte påstå att det är något bra sommarväder heller, men vi bor ju i Sverige så vad hade vi tänkt oss! Nej men det blir nog att ligga under täcket hela dagen och läsa en bok och bara ta det allmänt lugnt. Känner att såna dagar behöver man när man jobbar i veckorna.

28 Juli

Jobbigt när man vaknar på morgonen och tror att det är fredag men det bara är torsdag. Den känslan har jag haft hela dagen. Men äntligen är det fredag imorgon och helgen blir nog bra om det blir som planerat. :) 
Har även hunnit med att rehaba lite medans dom andra tränade.
Min fina vän har rehabat i över 6 månader och har kommit tillbaka till fotbollen men vred till hela sitt knä ikväll igen. Jag känner att om det skulle bli samma sak för mig om jag kommer tillbaka till fotbollen så har ju min rehab tid bara varit onödig! Men vi får hoppas på det bästa helt enkelt!
Ska bli väldigt skönt att bara ha 1 vecka kvar att jobba efter helgen, känner att jag behöver lite ledigt. :)
Gå gärna in på  http://www.bloggriket.se/ om ni vill få högre statistik.
Jag tycker så himla synd om dig vännen, men du är stark och klarar dig! ♥

27 Juli

Dagarna bara springer iväg och det är 7 dagar kvar på jobbet. Kommer ihåg första dagen vi hade jobbat och vi började redan då räkna ner. Ska bli riktigt skönt att sluta och få vara uppe länge. För det är något jag saknar, att kunna sitta uppe länge en varm sommarkväll. 
Det har gått ca 2 veckor sen jag började rehaba och jag tycker det redan är tråkigt. Hur ska jag då ha motivationen till att rehaba i minst 6 månader!! Känner bara hur jävla tråkigt det är och jag vill ha lika roligt som dom i laget har på fotbollsplanen. Att bara kunna få skjuta lite och springa med en boll vid fötterna. Men för mig, det dröjer ett tag tills det blir min tur!
Om vi kunde spola tillbaka tiden och att jag aldrig skulle ha skadat mig, då skulle jag va lika lycklig som jag är på bilden!

21 Juli

Dagarna bara rullar förbi och det är redan fredag imorgon vilket känns underbart! Helgen erbjuder pokal hela lördagen och på kvällen blir det mat och trevligheter med laget och massa andra! :)
Idag efter jobbet åkte jag en sväng till stan och åt mat på stan med min kära kusin. Köpte två nya klänningar som ska med till resan som vi ska åka på. :) Jag längtar otroligt mycket och jag kommer vara sjukt nervös när jag ska åka. Men det är nu man börjar inse att man faktiskt är vuxen, man åker iväg långt bort med kompisar och bara njuter! Det är så livet ska va!!
Fina kusin!

20 Juli

Har haft fullt upp sen jag bloggade sist. Igår kom laget hit och vi åt mat och körde lite 5-kamp, trevligt vare! Idag har jag jobbat och även kollat på när mitt kära lag tränar och jag får bara sitta bredvid och glo!
Har även insett att jag har jobbat halva tiden på Scan, bara 15 dagar kvar och jag började räkna ner första dagen jag åkte hem därifrån, 3 veckor tills jag drar till värmen och har det gött! Känner att livet är bra nu även fast jag jobbar och få gå upp kl 5 varje morgon, men vad gör det när man har något man ser fram emot i slutet av lovet!? :)
Snart är det min tur att få njuta av solen!

17 Juli

Min fina vän har varit snäll och fixat min oaktiva blogg. Och nu tjatar hon på mig att jag ska börja blogga. Ja, vi får väl se helt enkelt hur det blir med det.
Livet rullar på och jag jobbar dag in och dag ut. Tillbringar varje dag på Scan där jag städar och viker tvätt. Som tur är jobbar min fina vän där också så jag har någon som förgyller mina dagar. Har 3 veckor kvar och när jag har jobbat klart dom veckorna drar jag iväg ett tag. Kan säga er att det ska bli riktigt skönt! Men vet inte hur jag ska klara mig utan min bästa vän, har varit med henne varje dag nu i 2 veckor. Både på jobbet och även när vi har kommit hem. Hon åker till Italien sista veckan på lovet då jag också åker iväg och när hon kommer hem därifrån kanske hon åker iväg och njuter av lite ledighet. 3 veckor utan dig, det är frågan om jag kommer klara det!
Du är min andra halva, kommer aldrig klara mig utan dig! ♥

Gästbloggar!

Eftersom Olivia är världens segaste på att uppdatera så fick jag äran att göra det. Ändra hennes header lite också. Ska nog få henne att börja blogga lite mer.
Men just nu är hon säkert på krogen och röjer hela stället och sånt där hon är bra på. Charmar alla som hon möter. Sånt som bara Olivia kan. Själv ligger jag hemma i min säng, dödstrött, har otroligt tråkigt och önskar att jag vore 18 och också kunde röja och charma lite som Olivia kan. Men nu kan jag tyvärr inte det. För är ju några månader sent född. Ibland är livet allt dumt.i think about you every night & day.Det är konstigt! Sådär konstigt att jag knappt kan förklara det. Att jag efter en dag kan känna den största saknaden jag någonsin känt. Att jag drömmer om ditt skratt på nätterna. Att ingenting är bättre än när du ler. Som du allt bara gör. Som om du inget annat har gjort. Aldrig någonsin. Det är då, när du tar fram det där fina leendet. Ler sådär fint som jag faller pladask. Sådär fint är de att jag inte kan vara sur tillsammans med dig. Att du kan titta på mig för att veta felet. Att jag kan få ett sms att du saknar mig. Sånt där extra fint som får mig till tårar nästan. Ingenting kan få mig att vilja lämna dig. Ingenting kan få mig att inse att dessa ord inte beskriver vad du betyder för mig. För jag kan inte beskriva. Jag kan bara säga att du är min bästa vän, för det är du.
Du ska veta att de går inte en dag utan att jag tänker, om bara Olivia hade varit med. Om bara Olivia hade sett detta. Om Olivia.. Sen vill jag avsluta med att säga att jag är stolt över dig. Stolt över att du har allt det där som jag saknar. Att du rättar mig när jag gör fel. Att du är du! Men det jag är stoltast över är att jag får vara din vän. Hur dum jag än är mot dig. Hur sur. Arg. Taskigt. Eller bara allmänt elak så ska du veta en sak. Du betyder allt för mig. Jag vet att jag kan säga saker ibland som jag inte menar. Men ta inte åt dig. Jag tänker bara inte innan jag pratar ibland. Jag har tänkte mycket på det där om att vi ska vara ifrån varandra sådär länge i augusti kanske. Vi har aldrig varit det. Bara en vecka ifrån varandra. Det räckte. Det gjorde ont. Det var ensamt. Nu kanske det blir tre veckor. Fattar du tre veckor?! Vem ska jag då tala ut om allting med. Vem ska jag ringa när jag vill veta hur allting är. Vem ska ge mig råd om alla mina val i livet. Vem ska få mig att vara mig själv. Vem ska få mig att vilja vara positiv. När inte du är bredvid så är allting mycket svårare. Jag vet om det. Känner det på mig. Men även om vi inte är på samma plats, så är vi tillsammans. I varje steg, i varje andetag. I allting. För du finns inom mig hela tiden. Världens bästa Olivia. Jag älskar dig och vill inte leva en värld utan dig. För mig finns det ingen verklighet utan dig. Glöm aldrig det!
// Bim

RSS 2.0