30/12

Dagen innan nyår och jag vet inte vad jag ska göra?! Tycker faktiskt att det är lite överskattat med nyår men tror det blir ganska lugnt imorgon!
Åkte iaf in till stan igår och shoppa lite och plånboken blev mindre. Men ibland måste man få skämma bort sig själv och det gjorde jag igår. :)
Åkte lagom hem och vände sen åkte till stan igen, blev torsdagsklubben igår med fina vänner och det var faktiskt lika tråkigt folk där igår som det var sist när jag var! Så nu kommer det nog aldrig mer bli ngn torsdagsklubb för min del. Idag måste jag tyvärr plugga lite vilket suger eftersom man har jullov!
Bilden är från igår!


24/12

Dagen har varit bra även fast julafton inte var som den brukade i år. Kusinerna är i Florida och har det bra så det var bara vi familjen som firade jul och hade det trevligt. :) Mycket nöjd över alla mina julklappar som jag fått och på måndag kommer morfar och mormor så då ska vi fira lite med dom.

Sitter äntligen hos min fina vän som jag inte fått träffa på jätte länge. Men imorgon, då ska vi ut och glömma allt och bara ha det förjävla bra!


Julafton!

God Jul alla nära och kära!


23/12

Dan före doppardan, eller vad brukar man säga!?
Kör min sista dag som paketinslagare, känns ganska så underbart faktiskt! Men visst har det varit kul, mött fina kunder som är så tacksamma att vi slår in deras paket. Så som det ska va!
Ikväll när jag kommer hem ska jag direkt till farfar och öppna paket, wii! Lika lyrisk varje år när det är jul! Men folk kanske undrar varför jag ska fira idag, men varje år så firar vi jul dagen innan med farfar och pappa! :)


22/12

Döda mig!
Så känner jag just nu.. Är riktigt trött idag och jobbar till 7 ikväll. Men bara en dag kvar imorgon sen är jag ledig, skönt!!


19:57

Trött är ordet som stämmer in på mig nu! Men det har faktiskt gått bra att jobba idag, trodde det skulle va mycket folk men helt okej. Jätte intressant inlägg men lika bra att uppdatera innan ngn klagar!
Saknar min fina vän också, men på juldagen ska vi skaka rumpor tillsammans!!!!


Jobb!

Har inte så mycket att skriva om. Sitter på bussen på väg in till stan för jobb hela dagen, 10:00-19:00!
Alla ni andra kan ju njuta av jullovet! :)


Jullov!

Idag gick jag sista skoldagen för i år och har nu mitt sista jullov för evigt!! Om drygt ett halvår är jag arbetslös, helt sjukt vad tiden har gått fort!!
Men idag har vi först byggt ett otroligt snyggt pepparkakshus i skolan och även lämnat in sista arbetet för i år, känns underbart. Fortsätter min vecka med jobb till fredag sen är det min tur att ha lite lov.
Vårt otroligt snygga mästerverk!


Trött!

Hade en mycket bra kväll i fredags med mina vänner. Lördagen bestod av jobb och det var ganska segt. Idag blir det också jobb, 10:00-18:00. Härliga tider! Men pengar behövs alltid så ska väl inte klaga.


Onsdag!

Tråkigaste dagen på hela vecka.. Går till 3 idag och har ett projekt som måste bli klart. Spännande och se om det blir det. Annars rullat livet på. Var på Ikano igår med Linnea och Emma, fixa lite skolarbete sen tog vi en fika, trevligt! :)
Har också anmält mig och min balpartner till balen som är den 2 Juni. Bara klänningen kvar som jag ska prova på måndag, wiii!


älskling

Jag saknar min fina vän. Snart har vi höstlov vilket relaterar i att vi har tid för varandra. Tills in på småtimmarna. Aldrig ska jag vara ifrån dig såhär igen. Aldrig!!


RSS 2.0