29!

Skolan tar seriöst död på mig nu. Det är så sjukt mycket slutuppgifter som ska in och allt ska ju in samtidigt också. Men imorgon åker jag till Kreta och försöker koppla bort skolan en vecka och hämta nya krafter. För när jag kommer hem igen är det dags för bal och ungefär bara 2 veckor kvar till studenten. Men får se om jag överlever när jag kommer hem eller om plugget tar död på mig. Tror på det sista jag skrev.
Nu ska en snorig och hostande tjej sova för att vakna upp imorgon med lite pirr i magen för flygresan! :)


34!

Det var inte igår som jag skrev lite här.
Jag lever ialla fall ovh bara njuter av allt som händer i livet just nu. Självklart vill man ha det ganska lugnt i slutet av trean men icke. Har 10 grejer som ska vara inne innan jag kan njuta av känslan att snart få ta studenten och har lite grejer att fixa tills nästa vecka.
Idag har jag varit på anställningsinterjuv och har nog aldrig varit så nervös som jag var. Tror det gick ganska bra och vi får hoppas på det bästa. Var även och testade hur min balfrisyr ska se ut och det kommer bli perfekt. Snart är vi där och gud vad jag har längat. Även fast det har varit lite strul så har det nu löst sig. Nästa torsdag drar jag till Kreta och bara njuter av lite värme och självklart lite festande på det hela.

RSS 2.0