"En dröm går i uppfyllelse"

Ända sen jag var liten har jag drömt om det här. Och nu har jag chansen att kanske få uppleva det också. Har precis skickat mitt CV och nu är det bara att vänta och se. Vad det är jag har sökt återkommer jag med senare.


31 Juli

Mina 3 lediga dagar är redan slut och imorgon är det dags för jobb igen. Men har haft två kanon bra dagar i Stockholm med min andra halva, hon är bäst! Igår började vi med shopping, sen vidare mot Gröna Lund och avslutade kvällen med mat på restaurang. Perfekt dag om du frågar mig. Imorse var det hemfärd redan vid halv 10 men det gjorde inte så mycket. Du är bäst soulsister och tack för sen här resan <3


26 juli

Har varit ledig i två dagar och fick njuta av lite sol. Jobb idag mellan 8-18. Lite segt men det funka. Planerna för helgen blir som planerade. Har bokat tågbiljetter till Stockholm och ska nu boka hotell. Kommer tillbringa några dagar i Stockholm. Åker söndag kväll och kommer hem på tisdag. Känns riktigt skönt att komma bort några dagar.


24 Juli

Äntligen lite fint väder när man är ledig för en gångs skull. Sitter i solen och har det gött. Kvällen bjuder på lite trevligheter med vännerna, mys! Hoppas på fint väder imorgon också för är ledig då med :) Har lite planer för helgen och hoppas det blir som vi tänkt oss.


23 Juli

Helgen har vart perfekt. Började med jobb i lördags, sen vidare och kolla på fotboll och på kvällen blev det party med laget. En härlig kväll med fint folk. Jag hade iaf riktigt kul. Drog på efterfest och var väl hemma runt halv 4 på morgonen. Men vad gör det, man lever bara en gång. Fick iaf krypa ner tillsammans med min fina vän. Igår stod det jobb på schemat, jävligt segt kan jag säga. Sov till 1 sen börja jobba vid 3. Idag börjar jag vid 3 och kör till 9. Sen ledig 2 dagar. Åh va skönt det ska bli. Inte varit ledig på evigheter känns det som. Hoppas innerligt på sol dom här två dagarna nu!


20 Juli

Man kan nästan tro att jag jobbar heltid, eller det känns som så iaf. Förra veckan var jag bara ledig en dag, likaså den här vecken. Men oerhört skönt att vara ledig idag. Dock jobbar jag hela helgen men som det ser ut nu blir det party på lördag!! Veckan i sig har varit helt okej. Umgåtts med min fina och man kan inget annat än att skratta när man är med henne. I eftermiddag åker jag in till stan med henne. :)


RSS 2.0