31 Augusti

Jag vet att jag är sämst på att blogga men orkar inte..
Skolan har nu börjat och aa, vet inte vad jag tycker om det. Visst, det är kul att träffa klassen oså men inte allt annat. Hoppas bara året går fort så man kan va fri snart. Men först ska vi hinna med massa roligt med klassen!!
Har också fått tid för magnetröntgen så ska dit nästa vecka. Min sjukgymnast trodde det var minisken så det kanske blir operation. Hoppas bara det går fort så jag kan stå där snart igen, på fotbollsplanen där jag helst vill va!
Vill tillbaka till värmen!

25 Augusti

Fick lönebesked i veckan och idag kom lönen, känns ganska så skönt! Därför drar jag in till stan imorgon och trängs lite med alla andra och förstör lite pengar, ääntligen!!
Är förövrigt väldigt rastlös. Kan inget göra förutom att sitta i soffan och glo. Jävla helvetes knää... Det har gått 3 månader sen jag skada mig första gången. Jag vill kunna spela fotboll igen och bara kunna ge mig ut och springa. Kunna gå normalt och lämna kryckorna hemma!! Men ska väl inte klaga utan hoppas på att det händer något snart så jag kan få reda på vad det är för fel med mitt knä.
Känner att det kommer ta lång tid tills jag står där på planen igen!!

21 Augusti

Jag lever! Har haft ganska mycket att göra sen jag kom hem från Turkiet i onsdagskväll.
Måste säga att veckan i Turkiet var underbar. Strålande sol varje dag och 40 grader, trevliga utekvällar och även lite tråkigheter. Lyckades skada knät där nere så hoppar just nu runt på kryckor och ska till läkaren på onsdag..
Imorgon börjar skolan på riktigt och det känns riktigt skönt att det bara är 1 år kvar, kan inte fatta att det har gått så fort!
Saknar min fina vän otroligt mycket just nu och på tisdag är hon äntligen hemma igen! ♥

6 Augusti

Hej alla läsare!
Hänt lite sen jag skrev sist. Slutade jobba i fredags efter att ha jobbat på Scan i 5 veckor och det kändes underbart, min fina vän har åkt till Italien idag och vi kommer va ifrån varandra i 17 dagar vilket är väldigt länge och det är bara hela 4 dagar kvar tills vi drar till TURKIET!!! :D
Kan inte fatta att jag åker snart och det ska bli så otroligt skönt. Äntligen är det min tur att få njuta av värmen och solen! :) Känner att livet leker nu och jag mår bara för bra. Har fullt upp alla dagar tills vi åker på onsdag och när jag kommer hem från Turkiet är det dags för nollning och den dagen ska dom aldrig få glömma!
Själv kommer jag ihåg när vi blev nollade och det var riktigt kul, hoppas på att det blir lika lyckat för oss!

2 Augusti

Vi är redan inne i augusti och det är bara 2 veckor kvar tills skolan börjar. Jag menar, vart har sommarlovet tagit vägen? Känns som om jag inte har gjort ett skit i sommar, visst var ju iväg till Grönalund i början men känns ändå inte som om det var i sommras. Har jobbat 5 veckor vilket känns som en evighet. Men nu är det nära, bara 24 timmar kvar eller om vi säger 3 dagar! Känslan kommer vara underbar på fredag när vi går utanför dörren på Scan för sista gången! Och idag är det exakt 1 vecka kvar tills vi drar, eller vi åker ju på onsdagen men åker ju till flygplatsen på natten till onsdagen! Känner att det inte gör så mycket att jag missar det fina vädret, jag drar dit där det är 35 grader. :)
Nej nu ska jag ut och gå med min fina vän som jag aldrig annars tillbringar mina dagar med. :)

RSS 2.0