Det vackraste jag vet.

Jag hade glömt bort hur det kändes att ha någon som vet allt om en. Från den dagen att jag förlorade det jag andats för har du visat mig, att världen är finare än vad vi sett ännu. Du har visat mig att jag ska kämpa, när det är som svårast, mörkast, djupast och tyngst. Du har bevisat för mig att det finns någonting fint i allt ont. Du har uppskattat mig och fått mig att uppskatta andra. Du har förändrat mig och fått mig inse saker jag aldrig haft en aning om innan. Du har gjort allt. Varit allt. Är allt. Du har alltid stått där bredvid och med din blick sagt till alla andra, "Man behandlar inte henne såhär. Det vet du om." På så sätt har du tagit mig ur de två djupaste sorgerna som jag har genomgått i livet. Du har alltid stått bredvid. Även om jag inte alltid kunnat se dig så har du alltid stått på höger sida om mig. Så nu, min finaste, ska jag bevisa vad som är bäst för dig. Ska göra dig lycklig  och få dig att le av bara känslor, tankar och upplevelser. Utan dig fungerar inte jag och det vet du om, bästa vän.
image descriptionimage descriptionimage description
Everything happens for a reason.

24 Januari 2012

Började dagen med lite religion och där kollade vi på film. Skulle sätta in olika begrepp i filmen och tror det gick ganska bra faktiskt. Slutade vid 11 men eftersom jag skulle ta spruta mot livmoderhalscancer vid halv 2 så stannade vi kvar och höll på med vårt projekt! Gick bra faktiskt och det är ungefär bara 1 månad kvar tills vi ska ha vår modevisning. Hoppas verkligen det blir lyckat.
Har tänkt att jag ska försöka plugga lite ikväll, brukar va ganska bra på att skjuta upp saker och ting till sista dagen!
Fina Tea!


16 Januari 2012

Dagen i skolan var helt okej och efter det blev det faktiskt att röra på sig lite. Hade tid hos sjukgymnasten och dags för lite rehab. Kan säga att idag var det jobbigt, svettades lite vilket kändes ganska skönt faktiskt. Fick köra lite konditionsträning!
Och vi fick sluta tidigare idag så jag och Rosalie hade lite tid över i omklädningsrummet.


15 Januari 2012

Jag har blivit allt för lat den senaste tiden. Orkar inte göra något utan sitter vid datorn istället.. Är sämst på att plugga när jag säger till mig själv att jag ska göra det. Blir alltid att jag hittar något roligare på datorn och gör det istället. Kommer aldrig komma tillbaka till fotbollen för jag är sämst på att rehaba hemma, är helt enkelt för lat.. Kunde hängt med till gymmet nu men jag är för lat..
Kommer om något år säkert vara med i biggest loser eller nått!

Vore glad om någon rik kunde bjuda mig på en utlandsresa eller nått!


11 Januari 2012

Helt okej dag i skolan. Kan inte påstå att vi gjorde allt för mkt. Efter skolan åkte jag in till stan med Rosalie och Linnea! Vi gick och åt på Steve's och hann även med en runda på stan!
Nu blir det lite plugg och ikväll kör vi lite rehab på det hela för att försöka komma tillbaka till fotbollen någon gång i livet!


10 Januari 2012

Har gått 2 dagar i skolan och ja det känns väl sådär.. Men det är bara att köra på sista terminen. Vi beställde även studentflak idag och nu börjar man inse lite att man faktiskt tar studenten snart, att jag om ca 5 månader står där fri från skolan men är då en arbetslös tjej!! Kollade förut när dem hyllade Stefan Liv och det är sorgligt att en så ung person ska få dö så tidigt. Att hans två barn inte riktigt förstår nu vad det är som har hänt med deras pappa, men som heller aldrig kommer få växa upp med honom. Men som dom sa " HV 71 ska aldrig mer spela med nummer 1 på match tröjorna, men vi hoppas att vi kommer få se namnet LIV på ryggen" Och ja det hoppas jag också, att hans två barn kommer bli lika duktiga på hockey som sin pappa.

Vi tänker på dig och din familj! 

14:58

Bestämde mig för att åka till Vimmerby en sväng idag och hälsa på syster. Blev en fika på stan och nu sitter moster och myser med Elvis! Precis badat honom och oj vad jobbigt det var för nu sover han visst i mitt knä! :)


10:42

Fick ställa klockan idag för skulle in till skolan och göra en redovisning som jag missat. Gick bra faktiskt och nu ska jag åka in till stan och träffa min fina vän. Ska hänga med och kolla när hon gymmar sen blir det lunch på stan! :)


2012

Gårdagen var väldigt lugn och har redan planerat att nästa nyår ska jag inte vara hemma!
Detta år kommer nog bli det bästa. Det är mycket som händer, bland annat ska jag ta körkort har jag tänkt, åka på Avicii i mars med fina vänner, studentkryssning i april, bal i juni och det bästa av allt, ta STUDENTEN!!
Nu välkomnar vi det nya året och gör det till ett oförglömligt år!


RSS 2.0