28 September

Idag har det varit en jobbig dag. Du har inte mått bra på ungefär 1 vecka och igår var du ännu sämre. Vi började kolla vad det kunde vara för fel och hitta lite information. Det stämde över hur du hade varit den senaste tiden. Jag tog vara på tiden med dig igår och det blev den sista. För idag fick du åka in till sjukhuset och somna in. 

Nu är du en ängla hund, älskade Märta!

22 September

Igår tidigt imorse hade jag ett missat samtal. När jag såg vem det var ifrån visste jag vad det handlade om. Jag visste att jag skulle få det här jobbiga samtalet så snart som möjligt dom närmaste dagarna. Ett samtal som jag egentligen inte ville skulle vara sant. Jag visste direkt att du hade gått bort när jag såg det missade samtalet. Men allt hade en mening. Jag var hos dig innan jag åkte till Turkiet och i lördags en månad senare ungefär var jag och hälsade på dig. Direkt när jag kom in till dig kom tårarna. Att få se hur dålig du hade blivit under den tiden jag inte varit hos dig var hemsk. Du satt i soffan och frågade hur jag mådde, jag svarade och frågade hur du mådde. Jag vet att du inte mådde bra, men det bästa var att du inte hade ont ialla fall. Du orkade inte göra något, knappt prata. Men det bästa är att jag vet att du har det så himla mycket bättre där du är nu. Du ska veta att du finns i mitt hjärta varje dag. Och jag lovar dig, vi ses en vacker dag uppe i himlen älskade farmor! ♥

20 September

Sjuk måste ju vara det tråkigaste som finns. Har legat i soffan från i fredags tills idag och jag känner fortfarande att jag inte är rikitgt frisk än. Men var iaf hos doktorn igår och han lös med en lampa i halsen och sa direkt att det var halsfluss. Första gången jag har det och hoppas det blir sista också. Tänkte försöka orka med skolan imorgon, skolfoto osånt. Men kommer se ut som ett lik med tanke på att jag fortfarande är lite sjuk..
Något som känns underbart är att studentkryssningen som är i april är bokad och mössprovning nästa vecka!! :D

18 September

Helgen är redan slut och vad har jag gjort egentligen!?
Verkligen inget. Tillbringat mina dagar i soffan under en filt.
Är fortfarande sjuk, feber till och från och satans ont i halsen.
Ganska svullen så bäst att ringa vårdcentralen imorgon så kära doktorn får peta med en äcklig glasspinne i munnen! Åh vad jag tycker om det.
Förövrigt hoppas jag veckan går fort. Skolfoto på onsdag, ledig torsdag och praktik fredag!
Saknar min fina vän!

17 September

Vet att det var ett väldigt bra tag sen jag bloggade!
Men har inte haft orken och det är mycket som händer just nu.
Har äntligen fått beskedet om mitt knä, operation om 3 veckor och förhoppningsvis är jag tillbaka till fotbollen åtminstonde till försäsonegn.
Sitter nu med 3 tröjor och fryser fortfarande, alltid lika kul att va sjuk!
Undrar varför livet ska vara så orättvist? Kan inte alla få leva tills dom är 80 iaf och utan några sjukdomar!
Jag har idag varit och hälsat på dig och det var nog det jobbigaste jag varit med om. Att bara få se dig må så dåligt gör mig tårögd. Att se hur dålig du blir dag efter dag känns inte bättre. Men jag lovar, du finns inom mig hela tiden! ♥

RSS 2.0