Det är bara du som förstår!

Tänkte göra en liten sammanfattning av min helg.

Fredag: Hade en sån där skön fredagskväll då man inte gör ngt. Åkte en sväng till Bim och hade det allmänt mysigt. Tog en cykeltur ner till Hemköp precis innan dem stängde. Bim skulle ju såklart handla chips.
Lördag: Extremt fint väder och riktigt varmt. Låg i solen så länge jag kunde. Egentligen ska man inte klaga, men det var fan för varmt. Hade inget planerat på kvällen, men Elin, Bim och Millan frågade om jag ville kolla på film med dem. Vi såg Dear John, och jag säger bara : Den måste ni se!
Söndag: Hade ställt klockan på 08:15 för att laget skulle städa på sågen vid 9. Fatta, en söndag. Vad tänker dem med!? Aja, bara att gå upp och se glad ut. Vi var 5 st från vårat lag, fan va bra! (Y). Men vi började städningen och hade längst med vägen. Fy fan va grejer. Brädor hit och brädor dit... Dem hade sagt att det skulle ta max 2 tim, men inte fan gjorde det det. Utan det tog 3 tim.. Men som tur var fick vi ta en fikapaus, och när vi kom tillbaka så var dem nästan klara! :D Till slut kom vi iaf hem!

Imorn har vi match mot skenninge vid halv 7, stannar kvar i stan efter skolan och kommer hem sent... Redovisning på tisdag och en eng bok som ska vara ut läst tills på fredag, aja veckan ser ju jätte rolig ut.


Ge mig lust att orka..

 

Jag behöver dig!

Riktigt skönt att vara ledig idag. Har inte gjort något vettigt egentligen. Åkte en sväng till Vimmerby med mamma. Har även bakat bullar och måste bara säga att dem blev riktigt gooooda! :D
Skönt att sluta vid 11 imorn. Skulle vilja ha sommarlov NU! Är trött på allt och alla..

En kväll med mina underbara vänner- bildbomb!
Födelsedagsmiddag hos Elsa!


Bim och Olivia gör tv-debut!

 

Kisatjejerna Bim Bexell och Olivia Fridh medverkar i SVT:s "Lilla Sportspegeln" på måndag kväll. Det gör också Malin Baryard.

De båda 14-åringarna gör det med puder på näsan och pirr i magen.

- Det var nervöst, säger Olivia medan Bim förklarar pudrets nödvändighet i teve-sammanhang.

- Det är för att det inte ska blänka i ansiktet.

Hemligt resultat

Inspelningen av programmet gjordes på Sveriges Television i Stockholm för en dryg vecka sedan. Bim och Olivia tävlar med två andra ungdomar i frågesport och bollkastning. Hur det egentligen gick får de inte avslöja.

Skrev brev till SVT

Däremot kan Bim berätta hur de fick chansen att medverka i ett av SVT:s populäraste program.

- Vi läste om programmet på "Lilla Sportspegelns" hemsida och så skickade vi ett brev där vi talade om att vi ville vara med.

Som spelare i Kisa BK:s F 93-lag berättade Bim och Olivia också att fotboll är deras stora intresse.

Tackade nej

- Sen ringde dom och sa att vi var välkomna, men då tackade jag nej, säger Bim.

Varför då?

- Jag visste ju inte om Olivia verkligen ville.

Men det ville Olivia och så blev det efter ett nytt samtal med redaktionen för "Lilla Sportspegeln". I tevehuset togs de omhand av programledarna Henrik Johansson och Awa Kalmström samt ytterligare ett 20-tal personer. Bland andra sminkör, producent, ljudtekniker, kameramän och ljussättare.

I programmet på måndag gör "Lilla Sportspegeln" också ett besök hemma hos ryttarinnan Malin Baryard som är gift med programledare Henrik Johansson.

Många hästar utlovas, liksom den så kallade skatesåpan och Zlatan som testar en ny sport.

Och så Bim Bexell och Olivia Fridh förstås.

Haha, sökte på mitt namn på google och så kom det här upp. Minnen!


Match!

Blev en lugn kväll igår..  Umgicks med mina fina vänner. Vi kollade på paranormal activity och fy fan va äcklig. Idag blir det match. Är inte ett dugg taggad, men blir väl det sen.


Älskar mina underbara vänner! ♥

.

Jag orkar inte mer, jag ger snart upp!

RSS 2.0