21 September

Idag har det gått ett är sen du lämnade oss. Saknaden är stor och det är tomt utan dig. Men att behöva se dig lida av den där jävla cancern var hemskt. Jag minns än idag hur du såg ut när jag kom och hälsade på dig en sista gång innan du gick bort. Det var nått av det jobbigaste i hela mitt liv. Du var så liten och orkade inte ens prata. Jag kunde inte hålla tårarna inne och tyckte det var så hemskt att just min farmor skulle drabbas av cancer. Men jag vet att du har det bättre där du är nu. För nu slipper du lida av smärta! Tankarna går till dig idag älskade och saknade farmor!


16 september

Helgen har varit perfekt. Jobbade kväll i fredags och igår blev det utgång med min fina. Tillbringade natten i stan och imorse var det lägenhets mys, bästa! Åkte hem efter att vi vaknat till och har bara tillbringat dagen med den bästa. Det är då jag trivs som bäst!
Veckan som kommer får vi se va den har att erbjuda. Inget jobb inbokat som fet ser ut nu. Får se om det blir nått längre fram i veckan.


14 september

Kryper ner under täcket framför tv:n med en ben & jerry's och försöker bli frisk tills jag ska åka och jobba vid 3. Känner på mig att det kommer gå otroligt långsamt på jobbet sen bara för att...


12 september

Tiden springer iväg och nu går vi mot hösten. Måste nog va den tråkigaste årstiden. Eller iaf när det är kallt och regnar ute..
I måndags var jag i Örebro för intervju om jobb i Stöten. Nu är det bara att vänta och se. Har även varit och klippt av en liten bit av håret, känns skönt. Imorgon ska jag jobba 4 timmar, bättre än inget och även jobb på fredag.


RSS 2.0