26 februari 2012

13 veckor kvar tills det är bal och 15 veckor kvar tills jag tar STUDENTEN!!


25 februari 2012

Oj va fort det går när man har lov. Ledigheten är redan slut och nu är det bara påsklovet som man kan se fram emot. Men så mycket ledighet har inte jag haft. Tillbringat min vecka på körskolan med intensivkurs. Kan säga att det börjar närma sig nu!
Spännande, nervöst, jaa jag hoppas verkligen jag klarar det här!
Dagen består av att åka till Rimforsa och kolla på cup och kvällen erbjuder utgång!
Veckan som kommer nu är det fullt upp, vi ska ha vår modevisning på onsdag och om någon vill köpa biljett så är det bara att höra av sig :)
Har nog något planerat varje dag nästa vecka och nästa helg drar vi till Stockholm!!! :D


19 februari 2012

Måste säga att helgen har varit grym. I fredags blev det en spontan utgång med min fina vän och kvällen blev lyckad. Igår hade vi mys framför melodifestivalen med pizza och godis, det bästa dagen efter. Och idag kör vi på lite balträning och kvällen bjuder på tid med min vän!


15 februari 2012

Alla hjärtans dag är bara överskattat. Man ska väl älska varandra lika mycket, inte ska man behöva ha en speciell dag för det!
Men jag är nog den lyckligaste som får ha en sån fin vän som jag har, du är helt enkelt bäst!


13 februari 2012

Åh vad jag verkligen älskar vissa!! När man för en gångs skull har sovmorgon så ska vi ha möte vid halv 10 så måste åka in tidigt. Men när man lagom satt sig på bussen så blir det inget möte!! Men eftersom jag älskar skolan så otroligt mycket så hänger jag gärna där 2 timmar innan vi börjar!


12 februari 2012

Det är redan söndag och helgerna går jämt så fort. Har haft en riktigt bra helg. Ikväll kör vi på mys med min fina vän som jag inte umgåtts med på länge. Och skönt att bara gå en vecka till sen har vi sportlov. :)
Har varit ute och fått lite frisk luft idag, men känns som om jag håller på att få halsfluss. Hur kul är det då!


.

Jag orkar inte mer snart. Kan någon bara ge mig en biljett så jag kan få komma långt bort från det här snart, och det är väldigt snart!

7 Februari 2012

Dagarna bara går och snart är det sportlov. Känns som att man bara går till skolan, läraren har lite genomgång sen går man igen. Ungefär så känns det. Men snart har vi modevisning som är vårt projektarbete och jag hoppas det blir lyckat!
Känns jävligt tråkigt att inte kunna åka snowboard något i vinter, men som tur är så är min vän också handikappad så hon får inte heller åka! :)


1 Februari 2012

Jag vet att jag är sämst på att blogga. Är för lat för att göra nått över huvudtaget. Jag måste börja ta tag i mitt liv. Funderar på om man ska köpa ett gym kort kanske för att kunna träna lite extra och plus att jag kanske kommer tillbaka till fotbollen fortare. Det är ju nått jag verkligen ser fram emot, att jag en dag kommer få springa efter den där j*vla bollen på en fin gräsplan!

Ska också tacka min fina vän som gjort om bloggen lite, hon är bäst helt enkelt!

Var på dop i helgen och jag fick äran att va fadder till sötaste Elvis! :)


RSS 2.0